St. Emmaus Eindhoven, Genneperweg 11, 5654 AG Eindhoven 040-2527527 info@emmauseindhoven.nl Markt open op zaterdag, van 10:00-13:00

Welkom op de vernieuwde website van Emmaus Eindhoven

Het stof is enigszins neergedaald. Na een hectische opstartperiode vanaf de jaarwisseling zijn we nu terecht gekomen in de doorstart van de organisatie. Wij zijn Jeroen en Sonja, de nieuwe beheerders van Emmaus Eindhoven. Binnenkort zullen we ons wat nader voorstellen.

We zijn er nog lang niet, maar we zijn begonnen! De winkel is wekelijks geopend en achter de schermen wordt ook keihard gewerkt om idealen en praktische plannen in elkaar te schuiven. Enfin, het wordt ook tijd om de website van een update te voorzien. Waarvan akte!

De nieuwe website is voorlopig nog wel even onder constructie, maar in de komende dagen, weken en maanden kunt u bijna degelijks getuige zijn van de veranderingen. Dus: blijf alert en kijk regelmatig op dit webadres. Heeft u vragen, bel gerust of stuur ons een mailtje. En uiteraard bent en blijft u van harte welkom tijdens de openingstijden en kunt u zoals altijd weer terecht voor ophaaldienst c.q. ontruimingen.