St. Emmaus Eindhoven, Genneperweg 11, 5654 AG Eindhoven 040-2527527 info@emmauseindhoven.nl Markt open op zaterdag, van 10:00-13:00.

Winkel

Gewoon, gezellig, gemoedelijk én goedkoop! Onze markt is iedere zaterdag van 11:00 uur tot 14:00 uur geopend.

De markt en de winkeltjes van Emmaus Eindhoven openen op zaterdag hun deuren. In het complex "Kloosterhof van Gestel" kunt u gezellig over de overdekte markt en langs de verschillende winkeltjes struinen. Er is van alles te koop: kleding, huisraad, boeken, DVD´s en CD´s, meubelen, witgoed, curiosa en nog veel meer.

In de koffie- en ontmoetingsruimte kunt u tijdens de openingstijden van de kringloopmarkt genieten van een kop koffie of thee of een glaasje fris.

Met uw aankoop op de markt helpt u niet alleen de hoge kosten van de woon- werkgemeenschap Emmaus Eindhoven bijeen te brengen, maar bij voldoende opbrengst ondersteunt u ook de goede doelen. Daarnaast krijgt uw aankoop een nieuw leven waarmee het milieu wordt gespaard.

Voor sommige een zoektocht naar die ene schat, het toegeven aan de nieuwsgierigheid of gewoon een gezellige plek om anderen te ontmoeten.

Kortom, bij Emmaus vindt iedereen wel iets!

Naast de Kringloopmarkt biedt Emmaus Eindhoven bijzondere spullen ook aan via internet. Deze spullen zijn soms ook terug te vinden op Marktplaats. Vindt ons leuk op Facebook en blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen!