St. Emmaus Eindhoven, Genneperweg 11, 5654 AG Eindhoven 040-2527527 info@emmauseindhoven.nl Markt open op zaterdag, van 10:00-13:00

Ophaaldienst/Ontruimingen

Ophalen van spullen

Voor mensen uit Eindhoven en omgeving die niet in staat zijn om spullen te brengen is het mogelijk om een afspraak te maken voor het ophalen van de gebruikte goederen. Het uitgangspunt is dat alle verkoopbare spullen welkom zijn. Echter, moeten wij waken voor de grote kosten verbonden aan het afvoeren van ons bedrijfsafval en zullen daarom kritischer kijken naar:

- 3-delige wandkasten
- zonnebanken, orgels, surfplanken
- PC's ouder dan Pentium 3
- vloerbedekking
- restpartijen van rommelmarkten
- chemisch-, tuin, bouw en algemeen afval
- diverse vitrage
- videobanden
- en verder meubels en spullen die té vuil, té kapot of té versleten zijn

 

Bel, ruim van te voren, voor een afspraak of stuur een e-mail. Bijzondere situaties in overleg! 

Belangrijk! Geeft u in verband met onze planning door indien u op een flat, appartement of tehuis woont en of er een lift aanwezig is. Zo komen wij niet voor verassingen te staan. Verder gaan wij er vanuit dat uw aangeboden spullen voor ons verkoopbar zijn en deze voor ons klaar heeft staan voor een voorspoedige afhandeling.

De chauffeur zal doorgaans bepalen in hoeverre uw aangeboden spullen verkoopbaar worden geacht. In overleg en tegen vergoeding zal de ophaaldienst u alsnog ontdoen van uw niet-verkoopbare goederen. De hoogte van deze vergoeding wordt bepaald door het totale volume van deze goederen.

Het ophalen van uw spullen zal altijd plaatsvinden tussen 09:00u en 12:30u op de afgesproken dag. Zorgt u er s.v.p. voor dat de spullen klaar staan ivm met een voorspoedige afhandeling. 

Voor een kleine tegemoetkoming in de kosten die wij maken voor onze dienst vragen wij bovendien een vrijwillige verwijderingsbijdrage van vijf euro binnen de regio Eindhoven en tien Euro daarbuiten. Bij voorbaat dank!

Onze reguliere route:

Dinsdag: Woensel
Woensdag: Centrum/Strijp/Gestel/Stratum/Tongelre
Donderdag: Aalst/Waalre evt aangevuld met wijken woensdag
Vrijdag: Eventuele inboedels

Inboedels en ontruiming

Voor complete inboedels en leegruimen van woningen met veegschone oplevering gelden andere afspraken!
Voor een grote inboedel of een complete woningontruiming kunt u een afspraak maken op bovengenoemd telefoonnummer. Alvorens er met de inboedel of de ontruiming van een woning wordt aangevangen zal eerst een kijkopname worden gepland, waarin het een en ander met u zal worden besproken om het tot een goed eindresultaat te brengen.

Wij maken uw woning leeg en zorgen dat de inboedel en het eventuele restafval bij ontruiming zorgvuldig en met beleid wordt afgevoerd. Uw woning is na onze werkzaamheden netjes, veegschoon en klaar voor verkoop of verhuur, echter ramen lappen, vetvrij maken van natte ruimten, verwijderen van hardnekkige tapijtlijmen en stofzuigen van de woning valt niet binnen onze dienstverlening.

Wilt u gebruik maken van deze service? Bel en maak een afspraak.

Uw boedel, onze zorg!